Iedereen die geïnteresseerd is in voetballen, kan lid worden van Sportlust Vroomshoop. Momenteel heeft Sportlust ongeveer 170 voetballende leden. Er wordt getraind op dinsdagavond en vrijdagavond. De jeugd speelt op zaterdag haar wedstrijden. In het jongste team spelen de ‘Mini’s’. Daarnaast zijn er de teams in de verschillende leeftijdscategorieën van F t/m A. Sportlust heeft momenteel drie seniorenteams, waarvan de eerste 2 selectieteams zijn. Daarnaast is er een 35+-team actief in een KNVB-competitie op vrijdagavond. Het 1e elftal speelt zondagmiddag om 14.00 uur haar thuiswedstrijden en speelt momenteel in de 4e klasse.

Mocht je voetballend of steunend lid willen worden van Sportlust Vroomshoop, dan kan dit door dit formulier: Aanmeldingsformulier Sportlust.pdf  uit te printen. Het eerste gedeelte is voor de aanmelding. Vul dit deel in met de gegevens van het op te geven lid. Het tweede gedeelte is een machtiging voor het automatisch incasseren van de contributie. Vul dit deel in met de gegevens van diegene die de contributie betaald. Vul de huidige datum in en onderteken het formulier.

Je kunt nu het formulier inleveren bij of opsturen naar: Henk Spoor, Wingerd 11, 7681 JB Vroomshoop.
Maar het is ook mogelijk dit formulier in te scannen en het dan te versturen naar: ledenadministratie@sportlustvroomshoop.nl 

De contributie op jaarbasis bedraagt:

·         Senioren:        € 192

·         A-junior:         € 98

·         B-junior:         € 92

·         C-junior          € 88

·         Pupil:              € 84

·         35+ team:       € 80

·         Loopgroep leden € 110

·         Steunende leden € 45

·         Donateurs       € 20 

De peildatum voor de contributie leeftijd is 1 januari van het lopend seizoen.

Iedereen die geïnteresseerd is in hardlopen, kan lid worden van Loopgroep De Zandstuvevan Sportlust Vroomshoop. De loopgroep heeft al meer dan 100 leden.

Elke woensdagavond om 19:00 uur traint de loopgroep onder leiding van de deskundige trainer, Harry Coes uit Nieuwleusen. Op maandagavond verzorgt Yvonne Hoekman de training. De training start op sportpark de Bosrand in Vroomshoop. Woensdagochtend verzorgt Jacqueline Davenschot een extra training.

De eerste maand kan vrijblijvend en zonder kosten worden meegelopen. Daarna is de contributie € 8,30 per maand (€ 99,60 per jaar). Men gaat het lidmaatschap voor minimaal een halfjaar aan.  De opzegtermijn is 3 maanden.

Wilt u zich aanmelden als lid van Loopgroep de Zandstuve, dan kan dit door dit formulier: Aanmeldingsformulier Loopgroep.pdf  uit te printen. Het eerste gedeelte is voor de aanmelding. Het tweede gedeelte is een machtiging voor het automatisch incasseren van de contributie. Vul dit deel in met de gegevens van diegene die de contributie betaald. Vul de huidige datum in en onderteken het formulier.

Je kunt nu het formulier inleveren bij of opsturen naar: Marieke ten Brinke, Dalweg-West 23, 7676 TA Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Maar het is ook mogelijk dit formulier in te scannen en het dan te versturen naar: marieketenbrinke@hotmail.com