Ons 1e elftal met een sterk vernieuwd team inmiddels begonnen aan het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer is Job Lamberink uit Vroomshoop. Hij traint met de selectie op woensdag- en vrijdagavond. De eerste oefenwedstrijd werd gespeeld tegen de laatste tegenstander van afgelopen seizoen: vv Diepenheim. Nu werd er met 3-2 gewonnen door doelpunten van Simon Spoor, Tim Spoor en Thabby Berenst. De tweede oefenwedstrijd scoorde Sportlust ook drie keer, maar werd er gelijkgespeeld. Simon Spoor en Dennis Jozic scoorden, de derde treffer voor Sportlust was een eigen doelpunt. SV Enter scoorde ook drie keer, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-3.

Met twee oefenwedstrijden in de benen en een nagenoeg volledige selectie (alle vakanties zitten erop), maakt de ploeg van Job Lamberink zich op voor een serie bekerwedstrijden. Te beginnen tegen de oefentegenstander van afgelopen zondag. De bekerwedstrijden zijn op:

  • Zondag 2 september: SV Enter - Sportlust Vroomshoop, 14.00 uur.
  • Zondag 9 september: Sportlust - AVC La Première, 14.00 uur.
  • Zondag 16 september: NEO - Sportlust Vroomshoop, 14.00 uur.

Het wedstrijdprogramma voor de competitie is 17 augustus gepubliceerd. Sportlust opent de competitie in en tegen Hengelo. Zondag 30 september spelen de mannen van Job Lamberink de eerste thuiswedstrijd. Zenderen Vooruit komt dan op bezoek. Twee weken later volgt er een weerzien met onze trainer van vorig seizoen. Gerard Kocks komt 14 oktober met het uit de 3e klasse gedegradeerde Juventa'12 naar Vroomshoop.