Afgelopen vrijdag was de finale-avond van het Toepseizoen. Bij de aanvang waren er maar 11 Toepers en dat bleek een ongelukkig aantal om mee te spelen. Gelukkig kwamen Wouter en Bert op het laatste moment nog binnen gedruppeld. Ze hadden meegedaan aan de Twenterand Run. Zij konden geen snelle tijd gelopen hebben, want anders waren ze er wel eerder geweest. Wouter had een netto tijd gelopen van 27.30. Zijn bruto tijd was onbekend... Waar hebben we het over?

Evert is het inmiddels afgelopen jaar ook een vaste deelnemer geworden en hij kan inmiddels aan de kaarten zien wie er heeft gedeeld. Hij kon niet uitleggen hoe hij dat weet, maar we vinden het wel heel knap. Evert volgt op het moment een cursus "koken met mannen". Volgens zijn tafelgenoten kan hij beter een cursus "koken met vrouwen" volgen". De al eerder genoemde Wouter kan beter toepen dan hardlopen want met 10 strafpunten was hij de Toepkoning van de avond. Gefeliciteerd!

En wie mocht zich dan de Toepkoning van het seizoen noemen? Er was een gespannen sfeer want er waren meerdere kandidaten met totaal 55 strafpunten. En juist zij konden er maar moeilijk mee leven dat Dinand Hankamp na 4 toepavonden slechts 50 strafpunten had verzameld en er deze finale-avond niet was. "Hij laat ons in de steek, alleen omdat hij zo nodig een weekendje met de familie weg moet" aldus zijn concurrenten. De lichtelijk gefrusteerde Wilson heeft het staatslot van Dinand meegenomen en bij hem kan Dinand nu die prijs ophalen. Wilson wilde Dinand nog even wat zeggen en de prijs ook nog even aan Ria laten zien. Sandra was deze avond erg tevreden met de uitslag, want er was geen lijntoep geweest en ze hoorde met haar 55 strafpunten bij de beste Toepers van het afgelopen seizoen en ze was de beste vrouwelijke Toepster. Voor Kas was de avond ook geslaagd, want de gehaktballen waren overheerlijk.

Dinand, van harte gefeliciteerd!

Op naar een nieuw seizoen met gezellige toepavonden in ons clubhuis.