Voor de tweede keer mag je op een heel eenvoudige manier Sportlust supporten. We hebben de club namelijk weer ingeschreven voor de Rabobank Clubkas campagne.

Als je een Rabobank-rekening hebt (denk ook aan de rekeningen van je zoon, dochter, schoonfamilie), mag je stemmen vanaf 1 mei. Je krijgt daarvoor bericht van de bank. Elke stem op Sportlust levert direct geld op.

We hebben drie initiatieven ingeschreven voor de Rabo Clubkascampagne: de Mini’s, de hardloopclinic en het opknappen van het clubhuis.

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode van 1 tot en met 22 mei 2018 beslissen Rabobank-klanten vanaf 12 jaar hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende clubs. Ieder lid ontvangt 3 stemmen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Alle leden krijgen rond 1 mei per post of per e-mail een persoonlijke stemcode toegestuurd.

Houd dus mail van Rabobank in de gaten als je een rekening hebt bij deze bank en breng je stem uit op Sportlust Vroomshoop. Vergeet bovendien niet je vrienden en bekenden te mobiliseren om ook te stemmen op onze club. Het levert direct voordeel op voor nieuwe initiatieven bij Sportlust Vroomshoop.