Evenals voorgaande edities heeft Sportlust zich ook dit jaar inschreven voor de Grote Clubactie. Voor  Sportlust een belangrijke en onmisbare bron van inkomsten om o.a de ambities van de club te verwezenlijken. Want daar waar de verkoop vorig was belegd bij eigen jeugdleden, willen we dit jaar een beroep doen op onze senioren. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie vele mooie prijzen te winnen.

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een Nederlandse loterij voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Leden van verenigingen verkopen loten en van de opbrengst gaat zo'n 80% direct naar de vereniging.  Een lot van de Grote Clubactie kost €3,-. Kortom, van ieder verkocht lot is € 2,40 voor Sportlust.  En die inkomsten kan onze club natuurlijke goed gebruiken voor het organiseren van jeugdactiviteiten en/of de aanschaf van materialen.

Hoe? ‘Plan de Campagne’

De spelers van ons 1e, 2e en 3e krijgen ieder 10 loten die ze moeten verkopen. Daar zit ook een begeleidend schrijven bij met een uitleg wat er van jou wordt verwacht. De kopers van het lot betalen contant en krijgen een papieren lot. Deze loten kun je verkopen in eigen kring van familie, buren, vrienden en kennissen die met de koop van het lot niet alleen Sportlust steunen, maar tegelijkertijd ook kans maken op het winnen van mooie prijzen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000! Mocht je meer loten nodig hebben, dan kun je deze altijd vragen aan Clemens Hannink (06-52282526).

Op zaterdag 15 september start de landelijke verkoop. Vanaf die datum is het mogelijk om loten te namens Sportlust te verkopen. Dus noteer deze datum alvast en kom dan ook in actie, omdat de ervaring leert dat er dan ook andere verenigingen zijn die de Grote Clubactie-loten aan de man brengen. Loten mogen t/m 22 november 2018 geregistreerd worden. De trekking vindt plaats in december.

Namens Sportlust veel succes toegewenst met de lotenverkoop!