We hadden er prachtig weer bij, het zonnetje scheen in Almelo. We hebben 2 spelers uitgeleend aan de JO19 en kregen daarvoor 4 spelers van de JO13 terug. Wout, Luuk, Thijs en Jorn kwamen ons team versterken.

De eerste helft begon met heel veel rommelig voetbal. Er waren niet veel kansen op een goal voor Sportlust. Leroy kreeg een kans op rechts maar deze werd gered door de keeper. Chiel kreeg een kans op links, maar schoot net naast, rechts van de paal. Teun probeerde het met een afstandsschot, maar helaas, ook naast. In de 28e minuut komt er opeens actie van Matthijs: hij geeft een voorzet aan Chiel en ja hoor: 0-1 voor Sportlust!

Lars kreeg hierna nog een paar ballen op zijn goal maar hij hield keurig de nul. Na de rust komt Wout het elftal versterken en is Teun eruit. De tegenpartij geeft iets meer tegengas. Leroy kreeg nog een kans maar schoot over de goal. Luuk kwam erin voor Mees. Er volgden diverse aanvallen met Leroy en Chiel maar deze werden helaas ook gemist. Uiteindelijk kwam Chiel door het midden en: “bam” goal! Zo werd het toch nog 0-2 voor Sportlust.

Al met al was het een saaie wedstrijd, maar de zon scheen en Sportlust heeft gewonnen. Op naar volgende week!