De spelers van Sportlust Mini’s 1 waren alle zeven aanwezig zaterdagochtend en hadden zin in de wedstrijd tegen MVV ‘69 met deze heerlijke voetbalomstandigheden.
Eerst werd er lekker met elkaar warmgelopen en ingespeeld. In de eerste helft hadden de Mini’s meerder kansen om op voorsprong te komen. De lat, paal en de keeper werden geregeld geraakt. Alleen het achternet van de goal van MVV ‘69 helaas niet. Er zijn geen kansen weggegeven door het goede verdedigen van de Mini’s. Het schot dat op het goal werd gedaan door MVV ‘69 werd door de keeper Giel gestopt. Tussenstand bij de rust was 0-0.

Na het teamoverleg in de rust begonnen de Mini’s weer sterk. Omdat MVV’69 met vijf spelers wou spelen hadden wij twee reserve spelers. De jongens bleven onvermoeid aanvallen en door deze inzet het overspelen met elkaar werd er door Gerrit gescoord. Na dit verlossende goal bleef Sportlust goed aanvallen en kwam er een tweede goal door Gijs. En onze spits met een neusje voor een kans Sepp maakte de eindstand af op 0-3.
De strafschoppen werden genomen en de handen geschud. Het was een mooie ochtend voor de Mini’s van Sportlust.