Afgelopen zaterdag namen de spelers van  Sportlust JO15-1 het op tegen Mariënberg JO15-1.
De mannen van Sportlust gingen te simpel de wedstrijd in en hadden vooraf de tegenstander onderschat. Dat werd al gauw afgestraft in de 1e helft door Mariënberg. Na dit doelpunt werden onze jongens wakker en begonnen langzaam weer te voetballen, waardoor ze al weer gauw op 1-1 kwamen door een doelpunt van Chiel Botter. Na dit doelpunt bleven de jongens scherp en gingen gelijk weer vol door en vlak voor de rust scoorde Steijn ten Brinke de 2-1.
In de rust werden de jongens goed aangepakt door de trainers, aangezien het voetbal nog veel beter kon dan in de eerste helft. Na de rust moesten de spelers van Sportlust het gelijk weer goed oppakken en dat deden ze: Matthijs Vos scoorde al gauw de 3-1 binnen. Het leek alsof de tegenstander het hierna al had opgegeven, want Sportlust begon eindelijk weer te voetballen en dit volgde dan ook op meer doelpunten: een eigen doelpunt van de tegenstander, 2 doelpunten van Marnick Treep, nog een doelpunt van Chiel Botter en een doelpunt van Luuk Bruins. De wedstrijd is daardoor geëindigd op 8-2.
Sportlust JO15-1 moet volgende week wel vanaf minuut 1 goed beginnen aan de wedstrijd want dan nemen ze het op tegen De Vroomshoopse Boys JO15-2.