Sportlust moest afgelopen zaterdag tegen JO15-1 van jeugdcombinatie SVV’56/Kloosterhaar spelen. Sportlust moest deze uitwedstrijd winnen om in de race voor het kampioenschap te blijven. Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd maar de tegenpartij verdedigde goed.

Maar na een paar minuten brak Gijs Kleinheerenbrink de score open, waarna nog twee goals volgden. Door een foutje in de verdediging scoorde SVV’56/Kloosterhaar echter ook, waardoor we met 1-3 naar de thee gingen. Na de rust scoorde Sportlust eerst de beslissende 4-1, maar de tegenstander scoort ook daarna ook nog een keer. En daarna gebeurde precies hetzelfde nog een keer, waardoor het 3-5 werd. In de slotfase liep Sportlust gelukkig nog verder uit, naar een 3-8 eindstand.

Ondanks een matige wedstrijd wel gewonnen en daardoor is JO15-1 weer een stap dichter bij het kampioenschap! We staan bovenaan, met La Première als nummer 2 met evenveel punten. We spelen nog 3 wedstrijden, te beginnen aanstaande zaterdag om 11.00 uur bij SVZW JO15-2.