Afgelopen vrijdag heeft Gewoon Piet zich ongeslagen naar de winst in Poule A gespeeld. Ook Die Ludolfs en nieuwkomer Dos Trois deden uitstekende zaken en plaatsten zich voor de kruisfinales. Team Leemhuis, regelmatig finalist tijdens het Kunstgrastoernooi, zit in de gevarenzone. Voor Leemhuis is het afwachten wat er zich de komende weken in de andere poules gaat afspelen. D’r Uut & An De Tappe deden hun naam eer aan, tot in de late uurtjes keurig hun best gedaan in een gezellig vol clubhuis (echter worden er bij ons gewoon pijpjes verkocht, dit voor de teamnaam volgend jaar)!

Na de kick-off afgelopen vrijdag zijn deze week opnieuw enkele topteams aan de beurt. Donderdag maken oud-finalisten FC Olem en FC Bollo hun opwachting.
Vrijdag zijn onder andere Nog Niet Bekend, FC Tine en een team te aanschouwen waarvan de vaste stadionspeakers nu al slapeloze nachten hebben over het juist uitspreken van de teamnaam. Tapijthandel Dogger is ook dit jaar weer met vier teams vertegenwoordigd, mooi vinden we dat!, beide avonden deze week komt er een team van Dogger in actie.