Organisatie

Sportlust Vroomshoop is sinds 1950 een voetbalvereniging in Vroomshoop en momenteel de enige club in de gemeente Twenterand waarvan de senioren op zondag competitie spelen. Het 1e elftal speelt in de 4e klasse zondag van de KNVB. Namens Sportlust spelen ongeveer 180 voetballende leden op sportpark De Bosrand onder het motto 'In Vriendschap naar prestatie'. 

Bekijk op de subpagina's hoe de organisatie van Sportlust Vroomshoop eruit ziet. 

Bezoekadres:

Sportlust Vroomshoop
Sportpark De Bosrand
Flierdijk 5b Vroomshoop
Telefoon clubhuis: 0546-642230

Postadres:
Sportlust Vroomshoop
Grutto 10
7681 LT Vroomshoop
secretariaat@sportlustvroomshoop.nl

Omnivereniging met hardlopen
Een groep enthousiaste hardlopers uit de omgeving van Vroomshoop heeft samen met de voetbalvereniging Sportlust in 2011 een prachtig initiatief genomen. De voetbalvereniging is een omnivereniging geworden en zo ontstond de mogelijkheid om een loopgroep op te richten.

Samen dragen we de missie, “In Vriendschap naar Prestatie”, uit. Sportlust brengt een staande organisatie en de hardlopers verenigen zich in de Loopgroep de Zandstuve. De organisatie van de Zandstuve Boslopen en de Midwinterloop in Den Ham is ondergebracht in deze nieuwe omnivereniging.

Samen willen we binnen de Sportlust vereniging de leden de kans geven om actief te zijn met een sociaal randje. Meer dan alleen bewegen vinden we het erg belangrijk om mensen een omgeving te bieden waarin prestatie en gezelligheid optimaal samen gaan. Dit past helemaal binnen het gedachtengoed van Sportlust.

Door de aansluiting bij Sportlust heeft de loopgroep een uitvalsbasis met een prachtig clubhuis en kleed- en doucheruimte. In het Zandstuvebos hebben we een prachtige trainings- en wedstrijdlokatie. 

 

HoofdsponsorSponsoren