Sponsoren

Vriendschap in beweging. Dat is Sportlust Vroomshoop.
Een voetbalvereniging met een stevige plaats in Vroomshoop. Vriendschap en herkenning voor velen. Sinds de oprichting van RKSV Sportlust Vroomshoop in 1950 is deze voetbalvereniging uitgegroeid tot een stabiele factor in de Vroomshoopse gemeenschap, waar opvoeding, vriendschap en gezelligheid worden gecombineerd met prestaties op het voetbalveld.

Sportlust staat niet alleen voor vriendschap in beweging maar is ook als vereniging volop in beweging. Het aantal leden van de vereniging groeit flink, Sportlust heeft sinds januari 2009 voor het eerst meer dan honderd jeugdleden en dat is momenteel al doorgegroeid naar ruim 120 jeugdspelers.
Ook de prestaties zitten in de lift. Goede plannen en opleidingen zorgen voor een stijgende lijn in prestaties van jeugdelftallen en individuele spelers en trainers. Tevens is het eerste elftal met een jonge, ambitieuze selectie met voornamelijk zelfopgeleide spelers klaar voor de toekomst.

Uiteindelijk is ook de uitstraling van onze vereniging groeiende. Met een duidelijke sociale functie en verschillende evenementen weet Sportlust Vroomshoop zich telkens te onderscheiden van andere verenigingen en zichzelf op de sociale en sportieve kaart te zetten.

Maar zoals iedere sportvereniging is Sportlust Vroomshoop ambitieus. We willen als vereniging zowel kwalitatief als kwantitatief door blijven groeien, zodat we ook in de toekomst de jeugd goed kunnen opleiden en begeleiden en zodat het vlaggenschip op een voor Sportlust Vroomshoop zo hoog mogelijk niveau kan acteren.

Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen, zijn we op zoek naar sponsors die samen met ons het voetbal bij Sportlust Vroomshoop en in Vroomshoop een goede toekomst willen geven.

Sportlust Vroomshoop zoekt nieuwe sponsors. Mensen die een goed gevoel hebben bij de warme vereniging Sportlust Vroomshoop en haar plannen. Voor iedere sponsor heeft Sportlust Vroomshoop een passend pakket. Van starter- of winnaar- tot sterpakket, er is altijd een pakket dat bij u en uw onderneming past. Bent u geïnteresseerd in welk pakket het best bij u als sponsor past, dan kunt u contact opnemen met Raymond Hudepohl (zie ‘Contact’).

Hieronder vindt u al een aantal belangrijke sponsors van Sportlust. Let wel, deze site is nog in opbouw, dus momenteel vindt u hier alleen nog de grootste (kleding)sponsors. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog vele reclamebordsponsors en adverteerders in ons wekelijkse clubblad. 

HoofdsponsorSponsoren