Kick-off voetbalplaatjesactie Sportlust en SuperCoop Vroomshoop

[04-10-2017]
Kick-off voetbalplaatjesactie Sportlust en SuperCoop Vroomshoop

Er zijn al heel wat voorbereidingsuren aan vooraf gegaan door aantal enthousiaste clubmensen, maar het resultaat mag er zijn. We hebben een schitterend voetbalplaatjesboek met alle voetballers en hardlopers kunnen samenstellen voor iedereen die bij de club betrokken is.

Startschot 
De start van de voetbalplaatjes vindt aanstaande zaterdag 7 oktober plaats om 09.00 uur in de miniarena van de Vroomshoopse Boys, waar het jongste en oudste lid van Sportlust en van onze voetbalburen de feestelijke openingshandeling zullen verrichten met Marc Olsman van de SuperCoop Vroomshoop. Daarna is het hollen naar ons clubhuis waar de uitgifte van de voetbalplaatjesboeken plaatsvindt.

Uitgifte spaaralbums
De uitgifte van de spaarboeken vindt aanstaande zaterdagochtend en zondagochtend plaats tussen 09.15 en 12.30 uur en per lid mag er één voetbalplaatjesboek afgehaald worden. De actie zal ook zaterdag beginnen in de winkel. Dan kan het sparen dus ook beginnen! Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij 4 verschillende acties krijg je zakjes met de felbegeerde plaatjes!

We rekenen op jullie komst! 

 

HoofdsponsorSponsoren